Calcium

Okinawa Koralkalk – en livsforlænger?

Rent drikkevand er blevet et problem for mange. Forurening og syreregn betyder, at vandet bliver ringere og ringere. Vandet bliver mere surt, hvad der viser sig ved, at pH-værdierne falder. Det betyder træthed, mangel på energi, irritabilitet.

Okinawa Koralkalk kommer fra koralrev, der er opstået ved den japanske ø Okinawa. Koraller opbygges gennem årtusinde til øer og koralrev. Tidevandet, som skyller hen over revene, tærer på dem og afsliber dele, der opløses i vandet og falder til bunds. Flyver man over koralrevet, ses koralaftegningen tydeligt i det klare, solmættede vand. Japanske drikkevandseksperter har fundet ud af, at det koralholdige drikkevand i Okinawa-området er basisk og af en enestående kvalitet. Japanske forskere mener, at koralkalk er effektivt mod gigt og galdesten. Undersøgelser viser, at vandet også modvirker hjerte-/karsygdomme.

Okinawa Koralkalk Opdagelsen af koralkalk

Det begyndte med, at en britisk journalist tog til Okinawa for at interviewe en dengang 115 år gammel mand (han døde i en alder af 122 år, vel nok et af de ældste registrerede mennesker i verden). Han gennemgik en helbredsundersøgelse under journalistens besøg og viste sig at være ved et forbløffende godt helbred. Det blev også konstateret, at vandkvaliteten på stedet skilte sig kraftigt ud fra kvaliteten andre steder i Japan. Det har en høj pH-værdi og er rigt på calcium og andre mineraler. Disse mineraler kommer netop fra koral-calcium, som øerne for en stor del består af. Det viste sig, at dette har haft stor betydning for den forbedrede helse og for, at så mange indbyggere bliver så usædvanligt gamle.

Hvad kan Okinawa Koralkalk?

Okinawa Koralkalk pulver er fremstillet af koralkalk fra disse områder. Koralkalken brændes i ovne under tryk og bliver på denne måde 100 % bakteriefrit.

Okinawa Koralkalk er et kosttilskud, der bevirker, at vandet i kroppen – ca. 70 % af kropsvægten – får den rigtige sammensætning af mineraler og sporstoffer. Det er vitalt for cellernes stofskifte. Behandlingen med Okinawa Koralkalk betyder, at kroppen skiller sig af med affaldsstoffer, som har hobet sig op gennem tiden. Man kan sige, at Okinawa Koralkalk skyller syre og sygdomme ud af kroppen.

Læs også
Okinawa Koralkalk – sprængfyldt med gode indholdsstoffer
Okinawa Koralkalk og levetid
Koralkalk: En oldgammel kilde til meget mere end calcium
Koralkalk: Et naturligt mineral, der genopretter kroppens syre/base-balance
Syre og base i kosten
Generne har ikke så stor betydning for vores levetid som tidligere antaget
Japanere lever længere (og sundere)