Graviditet og fødsel Sport og motion

Carnitin – eliksir for krop og sjæl

Carnitin blev opdaget i begyndelsen af det 20. århundrede, men blev først underkastet gennemgri­bende forskning i 1970’erne. Og stoffets sensationelle virkning er blevet hilst velkommen med stor entusiasme fra alle sider.

Dette fitness-kosttilskud til alle typer af sportsfolk øger musklernes effektivitet hos utrænede med mere end 30 %. Folk, der går i op deres figur, kan nå – og hvad mere er: fastholde – deres idealvægt med carnitin, der forhandles i kapsler af Natur-Drogeriet A/S.

Ud over den fysiske velvære øges også den mentale formåen, eftersom stoffet har en positiv indfly­delse på stress og træthed. Og resultatet er, at kroppens naturlige immunforsvar styrkes. Og sidst, men ikke mindst har carnitin også udviklet sig til at være den rene eliksir for gravide og ammende mødre og deres børn – samt for ældre, som ønsker at blive ved med at kunne nyde en ak­tiv livsstil.

“Faktum er, at siden jeg startede med at spise carnitin, har jeg ikke haft brug for antibiotika, og jeg har hverken været syg eller været plaget af skader”, siger Astrid Benöhr, indehaver af verdensrekorden i firedobbelt ironman.

Læs også
Carnitin – et stof med afgørende betydning for dit helbred
Hvordan udnytter jeg bedst carnitin til sport?
Carnitin øger præstationsevnen ved fysisk udfoldelse
Carnitin – bivirkninger?
Carnitin og nedsat frugtbarhed hos mænd
Carnitin forbedrer kontrollen med astma hos børn
Carnitin og bedre kognitiv funktion hos ældre
Carnitin hjælper mod vindueskiggersyndrom